Bimi®-parsakaalia harissariisillä
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
25 minuuttia
Annokset
2
Metodi
-
Kuumenna pannu keskilämmöllä, lisää voi, anna sen sulaa ja lisää sitten riisi. Sekoita hyvin ja paista 2 minuuttia. Lisää kasvisliemi tai vesi ja peitä kasari kannella. Keitä matalalla lämmöllä 20–25 minuuttia.
-
Sillä välin raastaa punajuuri karkeasti ja sekoita harissaan.
-
Pilko Bimi®-parsakaali reilun kokoisiksi paloiksi. Lisää punajuuri ja Bimi®-parsakaali riisiin viimeisten 6 minuutin ajaksi. Toimi nopeasti, jotta lämpö ei karkaa.
-
Lisää suolaa, pippuria ja sitruunamehua maun mukaan ja tarjoile.
-
Jos haluat lisätä muita lisukkeita, hienonna korianteri ja minttu karkeasti ja ripottele se sitten granaattiomenan siementen, hienonnettujen saksanpähkinöiden ja fetan kanssa annoksen päälle.
-
Tarjoiluehdotus: Tämä ruokalaji on herkullisen maukasta sellaisenaan, mutta jos haluat lisätä proteiinia, voit valmistaa oheen kanankoipia nahkoineen.