Aasialaista lohta Bimi®-parsakaalilla kahdella tavalla

Aasialaista lohta Bimi®-parsakaalilla kahdella tavalla

Tätä aasialaistyyppistä herkkua on mahdollista soveltaa sen mukaan, toivooko annokseen lisää potkua chilistä ja muista mausteista, vai nauttiiko Bimi®-parsakaalinsa mieluummin lempeämmällä makumaailmalla.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

4

Ravintoarvot per annos

 • 371
 • Hiilihydraatteja 12.1g
 • Rasvaa 18g
 • Josta tyydyttyneitä 3.1g
 • Suolaa 2.9g

Metodi

 1. Sekoita soijakastike, sokeri ja riisiviini astiassa. Lisää lohi ja marinoi kymmenestä minuutista tuntiin. Lohen marinoituessa voit valmistella annoksen muut osat.

 2. Seuraavaksi teet kolmea asiaa samanaikaisesti, mutta tämä tulee itse asiassa olemaan yllättävän helppoa.

 3. Laita höyrystysastia vedellä täytetyn kattilan päälle ja lämmitä sekä paistinpannu että wokkipannu. Laita Bimit ja muut kasvikset höyrystymään. Samalla wokkaa hellävaroen inkivääri, valkosipuli ja puolet chilistä pienessä määrässä öljyä. Lisäksi nyt on aika laittaa lohifileet pannulle paistumaan nahkapuoli ylöspäin. Älä heitä marinadia pois.

 4. Kahden minuutin kuluttua käännä lohifileet ympäri. Ota osa kasviksista pois höyrystymästä ja laita ne wokkipannuun mausteiden kanssa. Tässä vaiheessa on hyvä varata kasviksia tarpeeksi niitä ruokailijoita varten, jotka pitävät mausteisemmasta ruoasta. Jätä miedommasta ruoasta nauttivia varten osa kasviksista vielä sivuun. Paista hyvin, mausta kuten haluat ja jätä vielä muutamaksi minuutiksi alhaisella lämmöllä kannen alle tekeytymään. Siirrä lohi lämmitetyille lautasille ja kaada marinadia pannulle samalla kun erottelet mausteisemmat kasvikset maustamattomista.

 5. Lisää limen mehu marinadikastikkeeseen, sekoita ja kaada lohifileiden päälle.

 6. Tarjoile tumman riisin tai nuudeleiden kanssa. Lisää päälle korianteria ja hiukan chiliä makusi mukaan.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa