Mozzarella-Bimi®-parsakaalipiiras

Mozzarella-Bimi®-parsakaalipiiras

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka

Metodi

  1. Lämmitä uuni 160 asteeseen.

  2. Asettele halkaistut tomaatit uunipellille ja sirota päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Anna paahtua uunissa noin tunti.

  3. Laita pannulle noin ruokalusikallinen oliiviöljyä ja kuullota sipulit. Lisää balsamiviinietikka ja kypsennä viisi minuuttia niin, että sipuli imee etikan ja alkaa hilloutua. Siirrä pannu pois liedeltä.

  4. Ota paahtuneet tomaatit uunista ja nosta uunin lämpötila 180 asteeseen.

  5. Voitele piirakkavuoka voisulalla. Asettele filotaikinalevy vuokaan niin, että se menee toiselta reunalta yli. Sudi päälle voisulaa ja asettele toinen filotaikinalevy vuokaan. Toista vielä kahdella filotaikinalevyllä niin, että koko vuoka on peittynyt.

  6. Peitä piirakan pohja sipulimarmeladilla. Asettele päälle paahdetut tomaatit niin, että ne ovat tasaisesti ympäri piirakkaa. Lisää puolet mozzarellaviipaleista.

  7. Vatkaa munat ja lisää niihin kreikkalainen jugurtti ja mausteet. Kaada seos piirakan päälle ja asettele loput mozzarellaviipaleet piirakan päälle.

  8. Paista uunissa 20 minuuttia. Lisää tämän jälkeen piirakan päälle Bimi®-parsakaalin siivut ja paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes piirakka on hyytynyt.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa