Minttuiset Bimi®-parsakaali falafelit harissajugurttidipillä

Minttuiset Bimi®-parsakaali falafelit harissajugurttidipillä

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

5

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka
  • Pähkinätön
  • Pescovegetaarinen

Metodi

  1. Valuta ja kuivaa kikherneet niin hyvin kuin mahdollista. Kiehauta Bimi®-parsakaalia hetki, huuhtele kylmällä vedellä ja kuivaa.

  2. Lisää tehosekoittimeen kikherneet, pilkottu Bimi®-parsakaali, kumina, korianteri, sipuli, minttu, valkosipuli ja jauhot ja sekoita tahnamaiseksi massaksi.

  3. Muotoile massa joko pieniksi tai hiukan suuremmiksi pyöryköiksi mieltymyksesi mukaan. Jäähdytä falafeleja jääkaapissa, jotta ne pitävät muotonsa paremmin.

  4. Kuumenna pieni syvä paistinpannu, lisää öljyä ja laske lämpötilaa hiukan.

  5. Lisää 2–3 falafelpyörykkää pannulle ja pyöritä niitä pannulla, jotteivat ne juutu kiinni. Kypsennä pyöryköitä noin 2 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Sekoita jugurtti, harissa, mustapippuri ja suola pieneen kulhoon ja tarjoile dippi falafelien kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa