Minttuiset Bimi®-parsakaali falafelit harissajugurttidipillä
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
5
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
- Pescovegetaarinen
Metodi
-
Valuta ja kuivaa kikherneet niin hyvin kuin mahdollista. Kiehauta Bimi®-parsakaalia hetki, huuhtele kylmällä vedellä ja kuivaa.
-
Lisää tehosekoittimeen kikherneet, pilkottu Bimi®-parsakaali, kumina, korianteri, sipuli, minttu, valkosipuli ja jauhot ja sekoita tahnamaiseksi massaksi.
-
Muotoile massa joko pieniksi tai hiukan suuremmiksi pyöryköiksi mieltymyksesi mukaan. Jäähdytä falafeleja jääkaapissa, jotta ne pitävät muotonsa paremmin.
-
Kuumenna pieni syvä paistinpannu, lisää öljyä ja laske lämpötilaa hiukan.
-
Lisää 2–3 falafelpyörykkää pannulle ja pyöritä niitä pannulla, jotteivat ne juutu kiinni. Kypsennä pyöryköitä noin 2 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Sekoita jugurtti, harissa, mustapippuri ja suola pieneen kulhoon ja tarjoile dippi falafelien kanssa.