Lohi-parsakaalimunakas
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
2
Metodi
-
Lämmitä oliiviöljy pienessä paistinpannussa ja hauduta Bimit ja sipuli hellästi sekoittaen kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet väriä. Siirrä ne tämän jälkeen pannulta sivuun odottamaan.
-
Sekoita yhteen tuorejuusto ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Siirrä paistinpannu takaisin hellalle ja lisää siihen voi. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita haarukalla. Lisää suolaa ja pippuria.
-
Kun voi alkaa kuplia, lisää munaseos pannulle. Pyörittele pannua niin että munaseos levittyy pannulle ohuena, tasaisena massana. Anna kypsyä muutamien minuuttien ajan, kunnes pinta on melkein valmis.
-
Asettele sipuli ja Bimit omeletin toiselle puolikkaalle. Lisää tuorejuusto ja viimekseksi lohi. Kallista pannua ja taita omeletin toinen puoli varovaisesti täytteiden päälle. Liu’uta pannulta lautaselle ja tarjoile vihersalaatin kanssa.
-
PS. Paistettu pekoni tai chorizo ovat herkullisia vaihtoehtoja lohitäytteelle. Voit lisätä myös hyppysellisen chiliä pannulle sipulin ja Bimin kanssa saadaksesi hiukan potkua täytteeseen.