 
                Lohi-parsakaalimunakas
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
2
Metodi
- 
                                                                                
                                        Lämmitä oliiviöljy pienessä paistinpannussa ja hauduta Bimit ja sipuli hellästi sekoittaen kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet väriä. Siirrä ne tämän jälkeen pannulta sivuun odottamaan. 
- 
                                                                                
                                        Sekoita yhteen tuorejuusto ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. 
- 
                                                                                
                                        Siirrä paistinpannu takaisin hellalle ja lisää siihen voi. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita haarukalla. Lisää suolaa ja pippuria. 
- 
                                                                                
                                        Kun voi alkaa kuplia, lisää munaseos pannulle. Pyörittele pannua niin että munaseos levittyy pannulle ohuena, tasaisena massana. Anna kypsyä muutamien minuuttien ajan, kunnes pinta on melkein valmis. 
- 
                                                                                
                                        Asettele sipuli ja Bimit omeletin toiselle puolikkaalle. Lisää tuorejuusto ja viimekseksi lohi. Kallista pannua ja taita omeletin toinen puoli varovaisesti täytteiden päälle. Liu’uta pannulta lautaselle ja tarjoile vihersalaatin kanssa. 
- 
                                                                                
                                        PS. Paistettu pekoni tai chorizo ovat herkullisia vaihtoehtoja lohitäytteelle. Voit lisätä myös hyppysellisen chiliä pannulle sipulin ja Bimin kanssa saadaksesi hiukan potkua täytteeseen. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            