Lohi-parsakaalimunakas

Lohi-parsakaalimunakas

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

2

Ravintoarvot per annos

  • kcal 291
  • Joista sokereita 3,6g
  • Rasvaa 20,2g
  • Josta tyydyttyneitä 6,0g
  • Suolaa 2,2g

Metodi

  1. Lämmitä oliiviöljy pienessä paistinpannussa ja hauduta Bimit ja sipuli hellästi sekoittaen kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet väriä. Siirrä ne tämän jälkeen pannulta sivuun odottamaan.

  2. Sekoita yhteen tuorejuusto ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Siirrä paistinpannu takaisin hellalle ja lisää siihen voi. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita haarukalla. Lisää suolaa ja pippuria.

  4. Kun voi alkaa kuplia, lisää munaseos pannulle. Pyörittele pannua niin että munaseos levittyy pannulle ohuena, tasaisena massana. Anna kypsyä muutamien minuuttien ajan, kunnes pinta on melkein valmis.

  5. Asettele sipuli ja Bimit omeletin toiselle puolikkaalle. Lisää tuorejuusto ja viimekseksi lohi. Kallista pannua ja taita omeletin toinen puoli varovaisesti täytteiden päälle. Liu’uta pannulta lautaselle ja tarjoile vihersalaatin kanssa.

  6. PS. Paistettu pekoni tai chorizo ovat herkullisia vaihtoehtoja lohitäytteelle. Voit lisätä myös hyppysellisen chiliä pannulle sipulin ja Bimin kanssa saadaksesi hiukan potkua täytteeseen.