Hitaasti paahdettu lampaanviulu ja parsakaalia

Hitaasti paahdettu lampaanviulu ja parsakaalia

Hitaasti paahdettu, murea, valkosipulin ja laakerinlehtien kanssa hautunut lampaanviulu on mahtavaa lohturuokaa. Tasapainota lampaan täyteläisyyttä yrtti-sitruuna-kapriskastikkeen kanssa tarjoiltavalla Bimi®-parsakaalilla. Tällä reseptillä luot ison aterian jaettavaksi perheen ja ystävien kanssa.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

4 tuntia

Annokset

6

Metodi

  1. Lämmitä uuni 160 asteeseen (kiertoilmalla 140°C). Käytä isoa uunivuokaa tai -pannua. Levitä kolmasosa perunoista vuoan pohjalle, mausta hyvin ja lisää kolmasosa sipulisiivuista sekä laakerinlehti. Toista lopuilla aineksilla.

  2. Aseta lampaanviulu päällimmäiseksi ja hiero sen pintaan merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria. Lisää vuokaan kanaliemi ja päällimmäiseksi halkaistut valkosipulit leikkuupinta ylöspäin. Laita vuoka uuniin ja paista 4 tuntia, tai kunnes liha on mureaa.

  3. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään. Mausta kevyesti merisuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Keitä kattilassa vettä, lisää Bimi®-parsakaalit ja anna kiehua 1,5 minuuttia. Valuta parsakaalit, ja sekoitaniiden joukkoon vesikrassit sekä muutama lusikallinen kastiketta.

  4. Tarjoile Bimi®-parsakaali kastikkeen kanssa isolta vadilta, ja lammas lisukkeineen suoraan uunivuoasta.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa