Buddha Bowl Bimi®-parsakaalista
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
40 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Vegaaninen
Metodi
-
Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
-
Asettele pellille pilkotut bataatit ja kikherneet. Ripottele päälle oliiviöljyä, kuminaa, cajunmaustetta, suolaa ja pippuria. Paahda uunissa 30–40 minuuttia, kunnes bataatit ja kikherneet ovat rapeita ja kullanruskeita.
-
Paahda pinjansiemeniä öljyssä. Ota pois liedeltä ja mausta suolalla ja chilimausteella.
-
Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä pituussuunnassa.
-
Kuumenna öljy pannulla ja paista Bimi®-parsakaaleja pari minuuttia, kunnes ne ovat kirkkaanvihreitä ja pehmeitä.
-
Kokoa Buddha Bowl asettamalla ensin pohjalle salaattia, sitten bataattia ja kikherneitä, Bimi®-parsakaalia ja lopuksi porkkanasuikaleita ja hummusta. Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä, seesaminsiemeniä ja oliiviöljyä.