Bimi®-parsakaalipiiraat

Bimi®-parsakaalipiiraat

Helpot ja näyttävät pienet Bimi®-piiraat sopivat kesäiseen illallispöytään.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Laita uuni lämpenemään 220°C asteeseen.

  2. Keitä Bimejä® noin minuutin ajan kiehuvassa vedessä.

  3. Ota paketti sulanutta valmiiksi kaulittua lehtitaikinaa, leikkaa se neljään suorakaiteen muotoiseen osaan ja aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  4. Asettele keitetyt Bimit® vuorotellen kukinto ja varsi vastakkain. Lisää päälle ohuita siivuja Cambozola-juustoa. Peitä herkät kärjet juustolla, jotta ne eivät pala.

  5. Mausta rouhaisulla mustapippuria ja ripauksella merisuolaa ja paista kuumassa uunissa noin 8 minuutin ajan. Tarjoile esimerkiksi raikkaan ja hapokkaan rucolasalaatin kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa