Bimi®-parsakaalipiiraat
Helpot ja näyttävät pienet Bimi®-piiraat sopivat kesäiseen illallispöytään.
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
4
Metodi
-
Laita uuni lämpenemään 220°C asteeseen.
-
Keitä Bimejä® noin minuutin ajan kiehuvassa vedessä.
-
Ota paketti sulanutta valmiiksi kaulittua lehtitaikinaa, leikkaa se neljään suorakaiteen muotoiseen osaan ja aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
-
Asettele keitetyt Bimit® vuorotellen kukinto ja varsi vastakkain. Lisää päälle ohuita siivuja Cambozola-juustoa. Peitä herkät kärjet juustolla, jotta ne eivät pala.
-
Mausta rouhaisulla mustapippuria ja ripauksella merisuolaa ja paista kuumassa uunissa noin 8 minuutin ajan. Tarjoile esimerkiksi raikkaan ja hapokkaan rucolasalaatin kanssa.