Bimi®-parsakaalikääröt - ihana alkuruoka rapujuhliin

Bimi®-parsakaalikääröt - ihana alkuruoka rapujuhliin

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

8+

Metodi

  1. Ryöppää Bimi®-parsakaaleja minuutin ajan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä nopeasti jäävedessä tai juoksevan kylmän veden alla siivilässä.

  2. Ota voitaikinalevyt hyvissä ajoin sulamaan. Kauli levyjä hieman suuremmiksi ja leikkaa ne pituussuunnassa kahdeksi kolmioksi. Asettele kolmio eteesi ja asettele leveään päähän juustoraastetta sekä yksi Bimi®-parsakaali. Kääri rullalle ja asettele käärö leivinpaperin päälle uunipellille. Tee samalla tavalla kaikki kääröt.

  3. Voitele Bimi®-parsakaalikääröt munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä sekä sormisuolaa. Paista kääröjä 225 asteessa noin 18 minuuttia, kunnes kauniin värisiä ja kypsiä. Tarjoile hieman jäähtyneinä.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa