Bimi®-parsakaalikääröt - ihana alkuruoka rapujuhliin
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
20 minuuttia
Annokset
8+
Metodi
-
Ryöppää Bimi®-parsakaaleja minuutin ajan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä nopeasti jäävedessä tai juoksevan kylmän veden alla siivilässä.
-
Ota voitaikinalevyt hyvissä ajoin sulamaan. Kauli levyjä hieman suuremmiksi ja leikkaa ne pituussuunnassa kahdeksi kolmioksi. Asettele kolmio eteesi ja asettele leveään päähän juustoraastetta sekä yksi Bimi®-parsakaali. Kääri rullalle ja asettele käärö leivinpaperin päälle uunipellille. Tee samalla tavalla kaikki kääröt.
-
Voitele Bimi®-parsakaalikääröt munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä sekä sormisuolaa. Paista kääröjä 225 asteessa noin 18 minuuttia, kunnes kauniin värisiä ja kypsiä. Tarjoile hieman jäähtyneinä.