Bimi®-parsakaali-wrap hummuksella ja halloumilla
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
15 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
Metodi
-
Kypsennä bataatti mikrossa täydellä teholla 10-15 minuuttia tai kunnes se on täysin kypsä. Halkaise bataatti kahteen osaan ja anna jäähtyä.
-
Lisää ruokalusikallinen rapsiöljyä ja paista Bimi®-parsakaalin varsia noin kahden minuutin ajan, kunnes ne saavat kauniin kirkkaan vihreän värin. Ota Bimi®-parsakaalit pois pannulta ja paista seuraavaksi halloumiviipaleita kunnes ne ovat saaneet kullanruskean värin. Poista halloumit pannulta.
-
Levitä rieskaleivän päälle hummusta. Asettele Bimi®-parsakaalin varret rivissä leivän päälle. Lusikoi jäähtynyttä bataattia Bimi®-parsakaalin päälle. Lisää lopuksi halloumiviipaleet ja chilikastike.
-
Rullaa wrap tiukasti käyttäen leivinpaperia apuna. Aseta kuminauha valmiin rullan ympäri leivinpaperin päälle. Aseta valmiit wrapit jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää. Lämmitä annos mikrossa ennen syömistä, jotta juusto hieman pehmenee.