Bimi®-parsakaali-wrap hummuksella ja halloumilla

Bimi®-parsakaali-wrap hummuksella ja halloumilla

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka
  • Pähkinätön

Metodi

  1. Kypsennä bataatti mikrossa täydellä teholla 10-15 minuuttia tai kunnes se on täysin kypsä. Halkaise bataatti kahteen osaan ja anna jäähtyä.

  2. Lisää ruokalusikallinen rapsiöljyä ja paista Bimi®-parsakaalin varsia noin kahden minuutin ajan, kunnes ne saavat kauniin kirkkaan vihreän värin. Ota Bimi®-parsakaalit pois pannulta ja paista seuraavaksi halloumiviipaleita kunnes ne ovat saaneet kullanruskean värin. Poista halloumit pannulta.

  3. Levitä rieskaleivän päälle hummusta. Asettele Bimi®-parsakaalin varret rivissä leivän päälle. Lusikoi jäähtynyttä bataattia Bimi®-parsakaalin päälle. Lisää lopuksi halloumiviipaleet ja chilikastike.

  4. Rullaa wrap tiukasti käyttäen leivinpaperia apuna. Aseta kuminauha valmiin rullan ympäri leivinpaperin päälle. Aseta valmiit wrapit jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää. Lämmitä annos mikrossa ennen syömistä, jotta juusto hieman pehmenee.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa