
Bimi®-parsakaali Buddha Bowl
Buddha Bowl Bimillä® Parsakaali, bataatilla, kikherneillä ja porkkanalla tarjoiltuna hummuksen kera.
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
40 minuuttia
Annokset
2
Ravintoarvot per annos
- 674
- Rasvaa 3,9 g
- Josta tyydyttyneitä 4,8 g
- Hiilihydraatteja 80,1 g
- Joista sokereita 22,4 g
- Kuitua 25,9 g
- Proteiinia 24,6 g
- Suolaa 1,7 g
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
- Maidoton
- Pescovegetaarinen
- Vegaaninen
Metodi
-
Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
-
Asettele pellille pilkotut bataatit ja kikherneet. Ripottele päälle oliiviöljyä, kuminaa, cajunmaustetta, suolaa ja pippuria. Paahda uunissa 30–40 minuuttia, kunnes bataatit ja kikherneet ovat rapeita ja kullanruskeita.
-
Paahda kurpitsansiemeniä öljyssä, kunnes ne alkavat poksahdella. Ota pois liedeltä ja mausta suolalla ja chilimausteella.
-
Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä pituussuunnassa.
-
Kiehauta vettä kattilassa, lisää hiukan suolaa ja keitä Bimi®-parsakaaleja pari minuuttia, kunnes ne ovat kirkkaanvihreitä ja pehmeitä.
-
Kokoa Buddha Bowl asettamalla ensin pohjalle salaattia, sitten bataattia ja kikherneitä, Bimi®-parsakaalia ja lopuksi porkkanasuikaleita ja hummusta. Ripottele päälle paahdettuja kurpitsansiemeniä, seesaminsiemeniä ja oliiviöljyä.