Misomarinoidut Bimi®-parsakaalit

Misomarinoidut Bimi®-parsakaalit

Valmistuu vartissa, täydellinen lisäke pääsiäiseen tai kevääseen. Nää voi valmistaa myös grillissä, kannattaa ehdottomasti testata!

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Vegaaninen

Metodi

  1. Levitä Bimi®-parsakaalit uunivuokaan.

  2. Sekoita kulhossa yhteen valkosipuli, inkivääri, misotahna, oliiviöljy, seesamiöljy, riisiviinietikka, soijakastike ja chilihiutaleet.

  3. Kaada marinadi parsakaalien päälle ja sekoita, paista uunissa 200c 10min, päälle paahdettuja mantelilastuja ja hieman chilihiutaleita.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa