Bimi Fritto Misto

Bimi Fritto Misto

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Sekoita frittitaikinan ainekset keskenään kulhossa ja anna turvota noin viisi minuuttia. Lämmitä aurinkukkaöljy paksukohtaisessa padassa 175-asteiseksi. Voin tarkistaa onko öljy sopivan kuumaa paistamalla palan leipää testinä.

  2. Pilko kesäkurpitsa ja fenkoli reilun suupalan kokoisiksi paloiksi ja varsisipuleiden sipuliosat neljäksi pitkuliaaksi palaksi. Säästä varsiosat koristeluun tai muuhun käyttöön. Revi isoimmat siitakesienet suupalan kokoisiksi paloiksi. Varsiparsakaalit voit jättää kokonaisiksi.

  3. Työskentelemällä osissa, pyörittele friteerattavia kasviksia taikinassa ja uppopaista ne kuumassa öljyssä kullanruskeiksi. Käyttämällä reikäkauhaa apuna, käännä uppopaistettavia kasviksia tarvittaessa. Kun kasvikset ovat valmiit, nosta ne talouspaperilla peitetylle lautasella ja mausta saman tien pienellä hyppysellisellä suolaa.

  4. Leikkaa sitruunat puoliksi ja paista leikkauspinnat tumman ruskeiksi öljyssä, kuumalla paistinpannulla.

  5. Koristele fritto misto -kasvikset tuoreilla yrteillä ja tarjoile seurana vegemajoneesia. Puriste päälle myös mehua karamellisoiduista sitruunanpuolikkaista.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa