Paahdettua Bimi® parsakaalia karhunlaukkapestolla
Tämä vastustamaton alkuruokaresepti kannattaa olla kotikokin takataskussa silloin, kun haluaa tehdä vaikutuksen.
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
2
Ravintoarvot per annos
- 455
- Rasvaa 41,9g
- Josta tyydyttyneitä 7g
- Hiilihydraatteja 5,1g
- Joista sokereita 3,7g
- Kuitua 6,9g
- Proteiinia 12,3g
- Suolaa 0,6g
Metodi
-
Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
-
Murskaa mantelit monitoimikoneessa. Lisää sitten karhunlaukka, persilja ja sitruunamehu ja sekoita tasaiseksi massaksi. Samalla kun monitoimikone sekoittaa aineksia, lisää mukaan oliiviöljyä, kunnes tuloksena on tasainen pestokastike.
-
Mausta suomalla ja pippurilla ja lisää lopuksi juusto.
-
Paista Bimiä 5–10 minuuttia uunissa, kunnes varret ovat pehmeän paahdettuja.
-
Jaa pesto kahdelle lautaselle. Asettele Bimi®-parsakaalin varret peston päälle ja tarjoile välittömästi.
-
Vinkki: Karhunlaukkaa on parhaiten saatavilla keväisin. Mikäli sitä ei ole mahdollista käyttää, voit korvata sen 80 grammalla pinaatinlehtiä ja yhdellä kynnellä valkosipulia.