Paahdettua Bimi® parsakaalia karhunlaukkapestolla

Paahdettua Bimi® parsakaalia karhunlaukkapestolla

Tämä vastustamaton alkuruokaresepti kannattaa olla kotikokin takataskussa silloin, kun haluaa tehdä vaikutuksen.

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

2

Ravintoarvot per annos

  • 455
  • Rasvaa 41,9g
  • Josta tyydyttyneitä 7g
  • Hiilihydraatteja 5,1g
  • Joista sokereita 3,7g
  • Kuitua 6,9g
  • Proteiinia 12,3g
  • Suolaa 0,6g

Metodi

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Murskaa mantelit monitoimikoneessa. Lisää sitten karhunlaukka, persilja ja sitruunamehu ja sekoita tasaiseksi massaksi. Samalla kun monitoimikone sekoittaa aineksia, lisää mukaan oliiviöljyä, kunnes tuloksena on tasainen pestokastike.

  3. Mausta suomalla ja pippurilla ja lisää lopuksi juusto.

  4. Paista Bimiä 5–10 minuuttia uunissa, kunnes varret ovat pehmeän paahdettuja.

  5. Jaa pesto kahdelle lautaselle. Asettele Bimi®-parsakaalin varret peston päälle ja tarjoile välittömästi.

  6. Vinkki: Karhunlaukkaa on parhaiten saatavilla keväisin. Mikäli sitä ei ole mahdollista käyttää, voit korvata sen 80 grammalla pinaatinlehtiä ja yhdellä kynnellä valkosipulia.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa