Olet täällä:
Tämän ruoan avulla voit sekä valmistaa kaikki kasvikset juhlapöytään kätevästi yhden pannun tekniikalla, että ujuttaa mukaan ituja kaikille aidosti maistuvalla…
Tämä mantelilastuja, persiljaa, sitruunaa ja voita sisältävä ruoka on erityisen ihana siksi, että Bimi®-parsakaalit voi kypsentää etukäteen. Ennen tarjoilua ne…
Cacio e pepe (“juusto ja pippuri”) on roomalainen ruokalaji, johon sisältyy tyypillisesti joko spagettia, tonarellia tai pici -pastaa. Resepti on…
Tämä vastustamaton alkuruokaresepti kannattaa olla kotikokin takataskussa silloin, kun haluaa tehdä vaikutuksen.
Kokki ja ruokakirjailija Hanna Gullichsenin luoma keväinen resepti, jonka pääosassa on Bimi®-parsakaali. Kertoman mukaan tästä ruuasta tulee hyvä mieli, eikä…
Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi. Jos valitset ”hyväksy” tai jatkat verkkosivumme sisältöihin, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästeitä ja miten voit kieltäytyä niiden käytöstä.
Käytämme evästeitä oikeutetun edun mukaisesti hallinnollisiin tarkoituksiin sekä varmistaaksemme, että sivusto toimii tehokkaasti ja luotettavasti.
Käytössämme ovat sivuston suoriutumista seuraavat evästeet, muun muassa Google Analytics, jotta voimme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen. Evästeet auttavat meitä ymmärtämään, miten vierailijat käyttävät sivustoamme.
Käytämme toisinaan erilaisia vierailijoiden toimintaa seuraavia pikseleitä, jotka auttavat meitä verkkomainosten toteutuksessa. Evästeet ovat verkkomainonnassa laajalti käytössä.
Näyttää siltä, että viihdyt sivuillamme. Haluaisitko kuulla lisää Bimi®-parsakaalista?
Liity sähköpostilistallemme ja kuulet ensimmäisten joukossa suussa sulavista resepteistämme sekä kilpailuista.