Tilaa uutiskirjeemme


KÄYTTÖEHDOT

Bimi®-termospullon arvonta

 1. Palkintojen arvonta jatkuu koko vuoden (2020).
 2. Arvomme joka kuukausi 5 voittajaa.
 3. Arvonnan osallistujat kootaan joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä, ja voittajat valitaan edellisen kuukauden osallistujien joukosta.
 4. Arvonta on avoin kaikille vähintään 18-vuotiaille suomalaisille, pois lukien Coregeo® Ltd:in työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, Coregeon tytäryhtiöt, Coregeon edustajat sekä muut arvonnan kanssa ammatillisesti tekemisissä olevat henkilöt.
 5. Arvonnan järjestää Coregeo® Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX, UK.
 6. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista. Osallistuaksesi sinun on syötettävä tietosi osoitteessa [BIMI SUBSCRIBE PAGE]
 7. Ensimmäinen mahdollinen päivä, jolloin voit jättää tietosi verkossa osallistuaksesi arvontaan, on 1.1.2020, ja viimeinen mahdollinen aika, jolloin voit jättää tietosi verkossa osallistuaksesi arvontaan, on 31.12.2020 klo 23.59.
 8. Voittajille lähetetään pullo postitse ilmoitettuun osoitteeseen.
 9. Arvonnan järjestäjä pyrkii kohtuullisin toimin varmistamaan verkkosivun toimivuuden, mutta ei ole vastuussa mahdollisista epäonnistumisista osallistumisissa, mikäli verkkosivu ei ole toiminnassa tai ilmenee muita teknisiä tai viestinnällisiä ongelmia.
 10. Automaattisesti generoituja, kuluttajaryhmien tai kolmansien osapuolten osallistumisia tai massailmoittautumisia ei hyväksytä.
 11. Voittajat arvotaan sattumanvaraisesti ja puolueettoman tahon valvonnassa kunkin kuukauden lopussa kaikkien hyväksyttyjen osallistujien joukosta.
 12. Kilpailulla on kaikkiaan 5 voittajaa. Kukin voittaja saa Bimi®-parsakaalin brändillä varustetun termospullon.
 13. Palkintoja ei voi vaihtaa, palauttaa tai muuttaa rahaksi osittain tai kokonaan. Palkintoja ei voi myöskään vaihtaa muihin, vähempiarvoisiin palkintoihin. Arvonnan järjestäjän päätökset ovat pysyviä, eikä niistä neuvotella.
 14. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden korvata palkinnon toisella vastaavan arvoisella tai arvokkaammalla palkinnolla johtuen odottamattomista olosuhteista.
 15. Palkintojen voittajilta saatetaan edellyttää osallistumista arvontaan liittyvään julkisuuteen.
 16. Voittajien [LR1] nimet ja kotimaat ovat saatavilla pyydettäessä osoitteesta Coregeo® Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX, UK. Mukaan on liitettävä palautuskuori, jonka postimaksu on maksettu.
 17. Syöttäessäsi tietosi osallistumislomakkeelle annat Coregeo®:lle luvan lähettää sinulle uutiskirjeitä ja muuta markkinointiviestintää (”opt-in-viestintää”). Voit muuttaa mielesi milloin vain ja perua tilauksen klikkaamalla linkkiä missä tahansa Coregeo®:lta saamassasi viestissä. Annat luvan myös sähköpostiosoitteesi jakamisella Facebookin ja Googlen kanssa markkinointiviestinnän tarkoituksiin.
 18. Osallistujien henkilökohtaisia tietoja käytetään vain Iso-Britannian tämänhetkisen tietosuojalain mukaisesti, eikä niitä (yllä mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta) jaeta kolmansille osapuolille ilman osallistujan ennalta antamaa suostumusta.

[LR1]The names and counties of the winners will be available upon application with a SAE to Coregeo® Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX.