Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysyttävää? Saatat löytää vastauksesi täältä!


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä Bimi®-parsakaali on?

Bimi®-parsakaali on ihana vihannes, jossa yhdistyvät kiinalainen parsakaali ja parsakaali.

Miltä Bimi®-parsakaali maistuu?

Bimi®-parsakaali on maultaan miedompi kuin tavallinen parsakaali – se muistuttaa itse asiassa enemmän parsaa.

Millaiset Bimi®-parsakaalin ravintoarvot ovat?

Bimi®-parsakaalilla on paljon mahtavia ravinnollisia hyötyjä. Bimi®-parsakaalissa on kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia verrattuna samaan määrään tuoreita appelsiineja ja siinä on paljon A-vitamiinia ja kaliumia. Lisäksi se on hyvä raudan, B6-vitamiinin ja kalsiumin lähde. Lue lisää sen terveyshyödyistä.

Miten Bimi®-parsakaalia valmistetaan?

Bimi®-parsakaali on erittäin monipuolinen. Sitä voi keittää, wokata, höyryttää, kypsentää mikrossa, uppopaistaa tai grillata – jopa syödä raakana.

Missä Bimi®-parsakaalia kasvatetaan?

Suuri osa Bimi®-parsakaalista kasvatetaan Espanjassa, Iso-Britanniassa ja ympäri Eurooppaa. Kesäsesonkina Bimi®-parsakaali on saatavana myös kotimaisena. Talvisesonkina hankimme sitä myös Keniasta taataksemme sen toimituksen vuoden ympäri.

Onko Bimi®-parsakaali superruokaa?

Kyllä, kaikkine terveyshyötyineen tämä vihannes on ehdottomasti superruokaa. Bimi®-parsakaalissa on kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia verrattuna samaan määrään tuoreita appelsiineja ja siinä on paljon A-vitamiinia ja kaliumia. Lisäksi se on hyvä raudan, B6-vitamiinin ja kalsiumin lähde.

Voiko Bimi®-parsakaalia syödä raakana?

Bimi®-parsakaalia voi syödä raakana eikä sen kypsentäminen ole pakollista. Se sopii esimerkiksi piknikeväisiin ja mukaan otettuihin lounaisiin.

Kuinka paljon annoksessa Bimi®-parsakaalia on kaloreita?

100 gramman annoksessa on vain 38 kaloria.

Kuinka paljon Bimi®-parsakaalia kannattaa syödä päivittäin?

Seitsemän Bimi®-parsakaalin vartta (noin 100 g) kattaa viidenneksen suositellusta päivittäisestä kasvisannoksesta.