Usein kysyttyjä kysymyksiä Bimi®-parsakaalista
Tällä sivulla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Bimi®-parsakaalista
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Millaiset ravintoarvot Bimi®-parsakaalissa on?
Bimi®-parsakaalilla on monia ravitsemuksellisia hyötyjä. Siinä on runsaasti folaattia ja se on myös hyvä kuidun lähde.
Miten Bimi®-parsakaalia valmistetaan?
Bimi®-parsakaalia voi keittää, wokata, höyryttää, uppopaistaa, grillata, paahtaa tai syödä raakana… Tulee mieleesi mitä vaan, me olemme varmasti jo kokeilleet sitä.
Kuinka monta Bimi®-parsakaalinvartta kattaa viidenneksen koko päivän kasviksista?
Seitsemän vartta. Siinä kaikki.
Onko Bimi®-parsakaali superruokaa?
Kyllä, kaikkine terveyshyötyineen tämä vihannes on ehdottomasti superruokaa. Siinä on paljon kuitua ja proteiinia sekä vain vähän suolaa eikä yhtään rasvaa.
Kuinka paljon yhdessä annoksessa Bimi®-parsakaalia on kaloreita?
100 gramman annoksessa on vain 35 kaloria.
Miten Bimi®-parsakaali eroaa muista parsakaaleista?
Bimi® on ainutlaatuinen varsiparsakaali. Se eroaa monin tavoin parsakaalista, broccolinista, rapinista tai kaaleista. Bimi® on muita lajikkeita makeampi, ja sen maku on pähkinäinen. Bimi® on rakenteeltaan rapea, eli se kypsyy paremmin, näyttää paremmalta ja mikä tärkeintä, maistuu paremmalta.
Miten tunnistan Bimi®-parsakaalin ruokakaupassa?
Bimi®-parsakaali myydään aina Bimi®-merkkisissä turkooseissa pakkauksissa, jotka näyttävät seuraavanlaisilta.
Löydät Bimi®-parsakaalin näistä ruokakaupoista.
Missä Bimi®-parsakaalia kasvatetaan?
Bimi® kasvaa kesäkuusta lokakuuhun Suomessa, Pohjois-Savon Kotajärvellä sekä muissa Pohjois-Euroopan maissa. Muina aikoina Bimi®ä kasvatetaan Espanjassa, Portugalissa ja Keniassa.