Superfood-salaatti Bimi®-parsakaalilla
Voit valmistaa annoksen seuraavan päivän lounaaksi. Laita salaatti ilmatiiviiseen rasiaan jääkaappiin yön yli – se säilyy hyvänä jopa kolme päivää.
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
20 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
Metodi
-
Lämmitä uuni 180°C asteeseen
-
Asettele kuutioidut bataatit, öljy ja suola uunipellille ja paahda niitä uunissa 20 minuuttia sillä välin, kun valmistelet muun salaatin.
-
Lisää öljyä pannulle ja kuumenna. Kun pannu on kuuma, lisää siihen kikherneet, valkosipuli ja kaprikset. Paahda muutama minuutti, kunnes saat kauniin värin.
-
Madalla pannun lämpötilaa ja lisää kumina, Bimi®-parsakaali ja auringonkukan siemenet ja anna paistua hetki, kunnes Bimi®-parsakaali on kypsää. Purista päälle sitruunamehua ja siirrä jäähtymään lautaselle.
-
Ota paahtuneet bataatit pois uunista ja anna niiden jäähtyä.
-
Kun kaikki on jäähtynyt, lisää raastetut porkkanat ja punajuuret, kypsennetyt bataatit ja Bimi®-parsakaaliseos yhteen. Tarjoile jugurtin kera.