Parhaat vinkit pastan valmistukseen

Aitoa Italian makua ei voi kokea ilman pastaa. Kokosimme parhaimmat vinkkimme tuoreen pastan valmistukseen, joten ota itsellesi vähän aikaa ja valmistaudu sotkemiseen…

Siivoa keittiö etukäteen. Jos käytät pastakonetta, tarvitset niin paljon tilaa kuin mahdollista, jotta voit kaulita pastan sopivan ohueksi. Kun se on tehty, kiinnitä pastakone työtasoon.

Osta hyviä jauhoja ja tuoreita kananmunia. Suosittelemme 00-vehnäjauhoja, jotka on siivilöity erittäin hienoksi.

Käytä 100 grammaa jauhoja jokaista kananmunaa kohden, jotta saat tehtyä tarvitsemasi määrän pastaa. 100 grammaa tuorepastaa on sopiva annos yhdelle ruokailijalle.

Kun olet sekoittanut kananmunat ja jauhot, on hyvin tärkeää alustaa pastataikina, jotta voit saada parhaimman al dente -kokemuksen.

Kun olet tehnyt ihanaa tuorepastaa, suosittelemme tekemään itse myös kastikkeen. Olet sitten tekemässä liha- tai kasvisruokaa, pidä se yksinkertaisena.