Buddha Bowl Bimi®-parsakaalista

Buddha Bowl Bimi®-parsakaalista

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

40 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Vegaaninen

Metodi

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Asettele pellille pilkotut bataatit ja kikherneet. Ripottele päälle oliiviöljyä, kuminaa, cajunmaustetta, suolaa ja pippuria. Paahda uunissa 30–40 minuuttia, kunnes bataatit ja kikherneet ovat rapeita ja kullanruskeita.

  3. Paahda pinjansiemeniä öljyssä. Ota pois liedeltä ja mausta suolalla ja chilimausteella.

  4. Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä pituussuunnassa.

  5. Kuumenna öljy pannulla ja paista Bimi®-parsakaaleja pari minuuttia, kunnes ne ovat kirkkaanvihreitä ja pehmeitä.

  6. Kokoa Buddha Bowl asettamalla ensin pohjalle salaattia, sitten bataattia ja kikherneitä, Bimi®-parsakaalia ja lopuksi porkkanasuikaleita ja hummusta. Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä, seesaminsiemeniä ja oliiviöljyä.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa