Lohipiirakka Bimi® parsakaalilla

Lohipiirakka Bimi® parsakaalilla

Herkullinen piirakka lohella ja Bimi® parsakaalilla, täydellinen arkeen tai herkkuhetkeen, ilman huonoa omatuntoa!

Maukas!

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

25 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Lämmitä uuni 175 °C:een.

  2. Valmistele Bimi® parsakaali:

    Leikkaa Bimi®-varsista noin 7–8 cm pitkät nuput ja pilko varren tyvet karkeasti.

    Keitä kaikki palat suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia.

    Huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun.

  3. Tee täyte:

    Sekoita kulhossa munat, keltuaiset, kerma, kevätsipuli ja persilja.

    Mausta pippurilla ja halutessasi ripauksella suolaa (savulohi tuo suolaisuutta).

  4. Kokoa piirakka:

    Levitä savulohi ja Bimi®-varren palat esipaistetun piirakkapohjan pohjalle.

    Kaada munaseos päälle. Asettele Bimi®-parsakaalin nuput piirakan päälle pyörän pinnojen tavoin, niin että nuput osoittavat piirakan reunoille.

  5. Paista:

    Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea ja täyte juuri ja juuri hyytynyt.

  6. Tarjoile:

    Tarjoile piirakka raikkaan vihersalaatin ja sitruunaisen vinaigretten kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa