
Lohipiirakka Bimi® parsakaalilla
Herkullinen piirakka lohella ja Bimi® parsakaalilla, täydellinen arkeen tai herkkuhetkeen, ilman huonoa omatuntoa!
Maukas!
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
25 minuuttia
Annokset
4
Metodi
-
Lämmitä uuni 175 °C:een.
-
Valmistele Bimi® parsakaali:
Leikkaa Bimi®-varsista noin 7–8 cm pitkät nuput ja pilko varren tyvet karkeasti.
Keitä kaikki palat suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia.
Huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun.
-
Tee täyte:
Sekoita kulhossa munat, keltuaiset, kerma, kevätsipuli ja persilja.
Mausta pippurilla ja halutessasi ripauksella suolaa (savulohi tuo suolaisuutta).
-
Kokoa piirakka:
Levitä savulohi ja Bimi®-varren palat esipaistetun piirakkapohjan pohjalle.
Kaada munaseos päälle. Asettele Bimi®-parsakaalin nuput piirakan päälle pyörän pinnojen tavoin, niin että nuput osoittavat piirakan reunoille.
-
Paista:
Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea ja täyte juuri ja juuri hyytynyt.
-
Tarjoile:
Tarjoile piirakka raikkaan vihersalaatin ja sitruunaisen vinaigretten kanssa.