Superfood-salaatti Bimi®-parsakaalilla

Superfood-salaatti Bimi®-parsakaalilla

Voit valmistaa annoksen seuraavan päivän lounaaksi. Laita salaatti ilmatiiviiseen rasiaan jääkaappiin yön yli – se säilyy hyvänä jopa kolme päivää.

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka
  • Pähkinätön

Metodi

  1. Lämmitä uuni 180°C asteeseen

  2. Asettele kuutioidut bataatit, öljy ja suola uunipellille ja paahda niitä uunissa 20 minuuttia sillä välin, kun valmistelet muun salaatin.

  3. Lisää öljyä pannulle ja kuumenna. Kun pannu on kuuma, lisää siihen kikherneet, valkosipuli ja kaprikset. Paahda muutama minuutti, kunnes saat kauniin värin.

  4. Madalla pannun lämpötilaa ja lisää kumina, Bimi®-parsakaali ja auringonkukan siemenet ja anna paistua hetki, kunnes Bimi®-parsakaali on kypsää. Purista päälle sitruunamehua ja siirrä jäähtymään lautaselle.

  5. Ota paahtuneet bataatit pois uunista ja anna niiden jäähtyä.

  6. Kun kaikki on jäähtynyt, lisää raastetut porkkanat ja punajuuret, kypsennetyt bataatit ja Bimi®-parsakaaliseos yhteen. Tarjoile jugurtin kera.