Bimi®-parsakaali-caesarsalaatti kanalla ja pekonilla

Bimi®-parsakaali-caesarsalaatti kanalla ja pekonilla

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton

Metodi

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Aseta maustamattomat kanan rintafileet (1 kappale per henkilö) sekä pekonisiivut uunipellille. Lisää halutessasi ripaus suolaa kanan päälle. Paista noin 20–30 minuuttia tai kunnes pekoni on ruskean rapsakkaa ja kana kypsää.

  2. Huuhtele Bimi®-parsakaali ja lehtikaali. Revi lehtikaalista lehdet irti ja pilko Bimi®-parsakaali 2–3 osaan.

  3. Kuullota parsakaali ja lehtikaali nopeasti pannulla tilkassa öljyä. Vältä kuitenkin ruskistamista, sillä Bimi®-parsakaali on parasta rapeana.

  4. Pilko kiinankaali ohueksi suikaleeksi ja laita kulhoon. Lisää kulhoon myös paistettu parsakaali ja lehtikaali sekä loraus caesar kastiketta. Sekoita salaatti kauttaaltaan.

  5. Kun kana ja pekoni ovat kypsiä, asettele ne lautaselle. Lisää kulhosta Bimi®-parsakaali-caesarsalaatti ja aseta ne lautaselle pekonin sekä kanan päälle.

  6. Raasta parmesan-juustoa annoksen päälle. Rouhi mustapippuria ja purista loraus luomusitruunan mehua päälle.