Olet täällä:
Valmistuu vartissa, täydellinen lisäke pääsiäiseen tai kevääseen. Nää voi valmistaa myös grillissä, kannattaa ehdottomasti testata!
Hitaasti paahdettu, murea, valkosipulin ja laakerinlehtien kanssa hautunut lampaanviulu on mahtavaa lohturuokaa. Tasapainota lampaan täyteläisyyttä yrtti-sitruuna-kapriskastikkeen kanssa tarjoiltavalla Bimi®-parsakaalilla. Tällä…
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi. Jos valitset ”hyväksy” tai jatkat verkkosivumme sisältöihin, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästeitä ja miten voit kieltäytyä niiden käytöstä.
Käytämme evästeitä oikeutetun edun mukaisesti hallinnollisiin tarkoituksiin sekä varmistaaksemme, että sivusto toimii tehokkaasti ja luotettavasti.
Käytössämme ovat sivuston suoriutumista seuraavat evästeet, muun muassa Google Analytics, jotta voimme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen. Evästeet auttavat meitä ymmärtämään, miten vierailijat käyttävät sivustoamme.
Käytämme toisinaan erilaisia vierailijoiden toimintaa seuraavia pikseleitä, jotka auttavat meitä verkkomainosten toteutuksessa. Evästeet ovat verkkomainonnassa laajalti käytössä.
Näyttää siltä, että viihdyt sivuillamme. Haluaisitko kuulla lisää Bimi®-parsakaalista?
Liity sähköpostilistallemme ja kuulet ensimmäisten joukossa suussa sulavista resepteistämme sekä kilpailuista.