Kanapasta Bimi®-parsakaalilla

Kanapasta Bimi®-parsakaalilla

Tässä uskomattoman herkullinen kanapastaresepti, jossa yhdistyvät Bimi®-parsakaali, rapea grillattu kana, valkosipuli ja runsas kerma-juustokastike. Sopii erinomaisesti kovaan nälkään, kun mieli tekee jotain suolaista, juustolla ja valkosipulilla maustettua ruokaa. Kanapasta on vaikuttava ruokalaji myös illanistujaisiin kotona ystävien kanssa!


Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

2

Metodi

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes se on al dente. Valuta ja pidä sivussa.

  2. Kuumenna voi paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja paista muutama minuutti, kunnes se alkaa tuoksua.

  3. Lisää paloitellut Bimi®-parsakaalit paistinpannulle valkosipulin kanssa. Paista pari minuuttia, kunnes parsakaalit ovat kypsiä, mutta vielä napakoita ja kirkkaan vihreitä. Siirrä sivuun odottamaan.

  4. Mausta kanafileet grillimausteella ja kuivatulla sipulilla. Halutessasi voit maustaa myös yrteillä, esim. rosmariini, timjami tai oregano. Grillaa kana grillissä tai paista pannulla, kunnes se on kypsää, rapeaa ja saanut kauniin ruskean pinnan.

  5. Lisää kerma paistinpannulle Bimi®-parsakaalien joukkoon. Kuumenna sekoittaen, kunnes kerma alkaa kuplia.

  6. Lisää raastetut romano-, parmesaani- ja asiagojuustot kermaan. Sekoita, kunnes juusto sulaa ja kastike paksunee.

  7. Lisää keitetty pasta juustokastikkeen ja Bimi®-parsakaalien joukkoon. Sekoita hyvin, kunnes pasta on tasaisesti kastikkeen peitossa.

  8. Lado grillatut kanaviipaleet kauniisti pastan päälle.

  9. Koristele kanapasta puoliksi leikatuilla kirsikkatomaateilla ja ripauksella murskattua punaista chiliä. Voit halutessasi viimeistellä annoksen vielä juustoraasteella.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa