Spagettia ja Bimi® parsakaalia valkosipulin ja chilin kera
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
15 minuuttia
Annokset
4
Ravintoarvot per annos
- 597
- Rasvaa 24,3g
- Josta tyydyttyneitä 7,2g
- Hiilihydraatteja 77g
- Joista sokereita 3,1g
- Kuitua 6g
- Proteiinia 22g
- Suolaa 0,8g
Ruokavaliovaatimukset
- Pescovegetaarinen
Metodi
-
Keitä spaghetti ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Säästä osa keitinvedestä.
-
Lämmitä öljy pannulla ja lisää valkosipuli, Bimit, anjovikset ja chili. Hauduta noin 3 minuuttia kunnes valkosipuli on pehmeää. Pidä huoli, ettet polta valkosipulia.
-
Kun Bimi® -parsakaalin varret ovat hiukan pehmentyneet, lisää pasta ja parmesaani pannulle, ja lisää hieman keitinvettä, jotta kastikkeen koostumus on sopiva. Sekoita, mausta ja tarjoile välittömästi. Koristele annokset tuoreella basilikalla ja persiljalla.