Spagettia ja Bimi® parsakaalia valkosipulin ja chilin kera

Spagettia ja Bimi® parsakaalia valkosipulin ja chilin kera

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Ravintoarvot per annos

  • kcal 597
  • Rasvaa 24,3g
  • Josta tyydyttyneitä 7,2g
  • Hiilihydraatteja 77g
  • Joista sokereita 3,1g
  • Kuitua 6g
  • Proteiinia 22g
  • Suolaa 0,8g

Ruokavaliovaatimukset

  • Pescovegetaarinen

Metodi

  1. Keitä spaghetti ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Säästä osa keitinvedestä.

  2. Lämmitä öljy pannulla ja lisää valkosipuli, Bimit, anjovikset ja chili. Hauduta noin 3 minuuttia kunnes valkosipuli on pehmeää. Pidä huoli, ettet polta valkosipulia.

  3. Kun Bimi® -parsakaalin varret ovat hiukan pehmentyneet, lisää pasta ja parmesaani pannulle, ja lisää hieman keitinvettä, jotta kastikkeen koostumus on sopiva. Sekoita, mausta ja tarjoile välittömästi. Koristele annokset tuoreella basilikalla ja persiljalla.