Smørrebrød-leipä lohi-avokadotäytteellä ja Bimi®-parsakaalilla
Tämä skandinaavinen herkku toimii erityisesti kiireettömällä aamiaisella tai brunssilla hyvässä seurassa. Avokadon, lohen ja höyrytetyn Bimi®-parsakaalin yhdistelmä sopii erityisen hyvin täysjyväleivän kanssa.
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
5 minuuttia
Annokset
2
Ravintoarvot per annos
- 445
- Rasvaa 30,6g
- Josta tyydyttyneitä 11,1g
- Hiilihydraatteja 23,1g
- Joista sokereita 4,1g
- Kuitua 8,1g
- Proteiinia 19,8g
- Suolaa 2,2g
Metodi
-
Asettele Bimi®-parsakaalin varret höyrykattilaan ja höyrytä 3–4 minuuttia.
-
Sekoita ranskankerma, hienonnettu tilli ja piparjuuritahna pienessä kulhossa ja jätä sivuun odottamaan.
-
Paahda leipäviipaleita miedolla asetuksella leivänpaahtimessa.
-
Jaa ranskankerma-piparjuuri-tilliseos leiville ja levitä tasaisesti.
-
Asettele viipaloitua avokadoa ja lohta tasaisesti leiville seoksen päälle.
-
Nosta Bimin varret leiville päällimmäisiksi, ja koristele vielä vesikranssilla, tillillä ja mustapippurilla. Tarjoile sitruunaviipaleiden kera.