Smørrebrød-leipä lohi-avokadotäytteellä ja Bimi®-parsakaalilla

Smørrebrød-leipä lohi-avokadotäytteellä ja Bimi®-parsakaalilla

Tämä skandinaavinen herkku toimii erityisesti kiireettömällä aamiaisella tai brunssilla hyvässä seurassa. Avokadon, lohen ja höyrytetyn Bimi®-parsakaalin yhdistelmä sopii erityisen hyvin täysjyväleivän kanssa.

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

5 minuuttia

Annokset

2

Ravintoarvot per annos

  • 445
  • Rasvaa 30,6g
  • Josta tyydyttyneitä 11,1g
  • Hiilihydraatteja 23,1g
  • Joista sokereita 4,1g
  • Kuitua 8,1g
  • Proteiinia 19,8g
  • Suolaa 2,2g

Metodi

  1. Asettele Bimi®-parsakaalin varret höyrykattilaan ja höyrytä 3–4 minuuttia.

  2. Sekoita ranskankerma, hienonnettu tilli ja piparjuuritahna pienessä kulhossa ja jätä sivuun odottamaan.

  3. Paahda leipäviipaleita miedolla asetuksella leivänpaahtimessa.

  4. Jaa ranskankerma-piparjuuri-tilliseos leiville ja levitä tasaisesti.

  5. Asettele viipaloitua avokadoa ja lohta tasaisesti leiville seoksen päälle.

  6. Nosta Bimin varret leiville päällimmäisiksi, ja koristele vielä vesikranssilla, tillillä ja mustapippurilla. Tarjoile sitruunaviipaleiden kera.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa