Sitruunainen seesami-kanapaistos Bimi® parsakaalin, myskikurpitsan ja höyrytetyn riisin kera

Sitruunainen seesami-kanapaistos Bimi® parsakaalin, myskikurpitsan ja höyrytetyn riisin kera

Tämä helppo ja konstailematon resepti sopii moneen makuun. Tarjoa perheelle ja ystäville, ja lisää helposti annosmääriä vierasmäärän mukaan.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

50 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Laita kanat tarpeeksi isoon uunivuokaan ja lisää myskikurpitsa ja valkosipulinkynnet. Pirskottele päälle öljyä ja sitruunanmehua. Varmista, että vuoan pohja peittyy tasaisesti.

  3. Paista uunissa 40 minuuttia, kunnes kana on kypsää ja kurpitsa pehmeää ja karamelisoitunutta. Mikäli käytät erityisen isoja kanankoipia, paistoaika saattaa olla kymmenisen minuuttia pidempi.

  4. Asettele Bimi®-parsakaalin varret kiehuvaan veteen kahdeksi minuutiksi, valuta ja aseta sivuun.

  5. Poista vuoka uunista ja lisää Bimi®-parsakaali. Kaada tasaisesti päälle hunajaa ja lisää seesaminsiemenet. Paista vielä 10 minuuttia kunnes kana on tahmeaa ja kullanväristä. Tarjoile välittömästi riisin ja soijakastikkeen kera.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa