
Sitruunainen seesami-kanapaistos Bimi® parsakaalin, myskikurpitsan ja höyrytetyn riisin kera
Tämä helppo ja konstailematon resepti sopii moneen makuun. Tarjoa perheelle ja ystäville, ja lisää helposti annosmääriä vierasmäärän mukaan.
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
50 minuuttia
Annokset
4
Metodi
-
Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
-
Laita kanat tarpeeksi isoon uunivuokaan ja lisää myskikurpitsa ja valkosipulinkynnet. Pirskottele päälle öljyä ja sitruunanmehua. Varmista, että vuoan pohja peittyy tasaisesti.
-
Paista uunissa 40 minuuttia, kunnes kana on kypsää ja kurpitsa pehmeää ja karamelisoitunutta. Mikäli käytät erityisen isoja kanankoipia, paistoaika saattaa olla kymmenisen minuuttia pidempi.
-
Asettele Bimi®-parsakaalin varret kiehuvaan veteen kahdeksi minuutiksi, valuta ja aseta sivuun.
-
Poista vuoka uunista ja lisää Bimi®-parsakaali. Kaada tasaisesti päälle hunajaa ja lisää seesaminsiemenet. Paista vielä 10 minuuttia kunnes kana on tahmeaa ja kullanväristä. Tarjoile välittömästi riisin ja soijakastikkeen kera.