Kermainen lohi-parsakaalipasta

Kermainen lohi-parsakaalipasta

Tämän nopean ja helpon arkiruoan kruunaavat rouskuvat, valkosipuliset krutongit sekä kermaisuutta tasapainottavan Bimi®-parsakaalin raikkaus.

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Ravintoarvot per annos

  • kcal 834
  • Joista sokereita 4,5g
  • Rasvaa 44,5g
  • Josta tyydyttyneitä 23g
  • Suolaa 2,1g

Metodi

  1. Aloita krutonkien valmistuksesta. Poista leivästä reunat. Revi leipä palasiksi ja hienonna nopeasti monitoimikoneessa, kunnes tuloksena on karkeaa leivänmurumassaa. Mukana saa olla isompiakin sattumia.

  2. Lämmitä paistinpannu ja lisää 2 ruokalusikallista öljyä. Kaada leipämassa pannulle. Mikäli haluat käyttää myös chiliä, lisää myös se tässä vaiheessa. Paista 2–3 minuuttia kunnes murumassa on rapeaa ja kullankeltaista. Lisää öljyä tarvittaessa.

  3. Lisää sitten valkosipulimurska, suola ja mustapippuri ja sekoita hyvin. Jatka paistamista vielä hetki ja siirrä krutonkimassa sitten sivuun tekeytymään.

  4. Keitä reilu määrä vettä isossa kattilassa ja valmista tagliatelle ohjeen mukaan. Kolme minuuttia ennen kuin pasta on valmista, lisää Bimin varret sekaan. Valuta hyvin ja sekoita sitten huolellisesti lohen, ranskankerman ja ruohosipulin kanssa.

  5. Mausta mielesi mukaan suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämmitetyistä astioista krutonkien kanssa.