Bimi-tofupyörykät ja valkosipulipaahdetut Bimit

Bimi-tofupyörykät ja valkosipulipaahdetut Bimit

Specifications

Valmistelu

15 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Aloita ryöppäämällä nopeasti yksi paketti Bimi-varsiparsakaaleja suolalla maustetussa vedessä. Pilko ryöpätyt Bimit pieniksi paloiksi. Pilko samalla salvia ja tilli. Kääri tofu keittiöpyyhkeeseen ja anna kuivua hetki kevyen painon alla. Raasta kesäkurpitsa. Purista raasteesta ylimääräinen neste pois siivilän tai keittiöpyyhkeen avulla. Laita huuhdellut kikherneet kulhoon ja murskaa ne haarukan avulla. Murusta hieman kuivunut tofu kikhernekulhoon. Sekoita kaikki pyöryköiden ainekset keskenään ja mausta hyppysellisellä suolaa ja pippuria. Anna massan turvota noin 10 minuuttia.

  2. Pyörittele massasta isojen lihapullien kokoisia pyöryköitä ja paneroi ne runsaassa määrässä korppujauhoja. Paista pyörykät pannulla kullanruskeiksi öljyssä ja voissa. Jos pyörykät tuntuvat liian haurailta, voit lisätä korppujauhoja taikinaan.

  3. Laita paahdettavat varsiparsakaalit kokonaisina kulhoon. Raasta mukaan valkosipuli ja lisää muut raaka-aineet. Mausta hyppysellisellä suolaa ja pippuria. Pyörittele hyvin ja laita leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200-asteissa uunissa noin 12 minuuttia.

  4. Hakkaa tilli kastiketta varten ja sekoita se kaikkien muiden raaka-aineiden kanssa. Tarjoile lämpimien pyöryköiden, paahdettujen varsaparsakaalien kanssa ja sitruunalohkojen kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa