Perunasalaatti Bimi®-parsakaalilla

Perunasalaatti Bimi®-parsakaalilla

Rapsakka ja ravinteikas Bimi®-parsakaali täydentää kevään klassista perunasalaattia, joka maistuu parhaalta lounassalaattina, grilliruokien lisukkeena tai vappupiknikillä.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

50 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Pese ja harjaa perunat. Keitä 20 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa Bimi®-parsakaaleja 4 minuuttia. Valuta vesi molemmista kattiloista ja anna jäähtyä.

  2. Pilko kevätsipuli ja avokado, hienonna tilli, pilko jäähtyneet perunat kuorineen pienemmiksi ja siirrä tarjoiluastiaan. Lisää mukaan valutetut ja huuhdellut linssit sekä Bimi®-parsakaalit.

  3. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset pienessä kulhossa ja kaada perunasalaatin päälle. Nauti!

Mistä Bimi®-parsakaalia saa