Perunasalaatti Bimi®-parsakaalilla
Rapsakka ja ravinteikas Bimi®-parsakaali täydentää kevään klassista perunasalaattia, joka maistuu parhaalta lounassalaattina, grilliruokien lisukkeena tai vappupiknikillä.
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
50 minuuttia
Annokset
4
Metodi
-
Pese ja harjaa perunat. Keitä 20 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa Bimi®-parsakaaleja 4 minuuttia. Valuta vesi molemmista kattiloista ja anna jäähtyä.
-
Pilko kevätsipuli ja avokado, hienonna tilli, pilko jäähtyneet perunat kuorineen pienemmiksi ja siirrä tarjoiluastiaan. Lisää mukaan valutetut ja huuhdellut linssit sekä Bimi®-parsakaalit.
-
Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset pienessä kulhossa ja kaada perunasalaatin päälle. Nauti!