Pekoniin kääritty Bimi®-varsiparsakaali chilijuustolla

Pekoniin kääritty Bimi®-varsiparsakaali chilijuustolla

Varsiparsakaalia moneen makuun! Helppo ja nopea valmistaa, eikä tule suurta sotkua.

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Pähkinätön

Metodi

  1. Lämmitä uuni 250 asteeseen.

  2. Huuhtele Bimi®-nippu kylmällä vedellä.

  3. Levitä oliiviöljy tasaisesti uunivuoan pohjalle ja sisäseinille.

  4. Kääri yksi pekonisiivu jokaisen Bimi®-varsiparsakaalin ympärille tiukasti.

  5. Aseta Bimi®-varsiparsakaalit vierekkäin uunivuoan pohjalle ja ripottele pieni määrä merisuolaa kukintojen päälle.

  6. Paista 10–12 minuuttia uunin keskitasolla tai kunnes pekoni on ruskistunutta ja rapeaa.

  7. Ota vuoka uunista ja ripottele päälle juustoraastetta oman maun mukaan. Paista vielä lisää, kunnes juusto on sulanut ja kuplii.

  8. Irrota Bimi®-varsiparsakaalit kahdella paistinlastalla vuoasta ja siirrä suurelle lautaselle.

  9. Ripottele tai jauha myllystä kuivattua, murskattua chiliä päälle.

  10. Tarjoile ja nauti sellaisenaan tai maistuvan liharuoan kanssa!

Mistä Bimi®-parsakaalia saa