Pekoniin kääritty Bimi®-varsiparsakaali chilijuustolla
Varsiparsakaalia moneen makuun! Helppo ja nopea valmistaa, eikä tule suurta sotkua.
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
15 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Pähkinätön
Metodi
-
Lämmitä uuni 250 asteeseen.
-
Huuhtele Bimi®-nippu kylmällä vedellä.
-
Levitä oliiviöljy tasaisesti uunivuoan pohjalle ja sisäseinille.
-
Kääri yksi pekonisiivu jokaisen Bimi®-varsiparsakaalin ympärille tiukasti.
-
Aseta Bimi®-varsiparsakaalit vierekkäin uunivuoan pohjalle ja ripottele pieni määrä merisuolaa kukintojen päälle.
-
Paista 10–12 minuuttia uunin keskitasolla tai kunnes pekoni on ruskistunutta ja rapeaa.
-
Ota vuoka uunista ja ripottele päälle juustoraastetta oman maun mukaan. Paista vielä lisää, kunnes juusto on sulanut ja kuplii.
-
Irrota Bimi®-varsiparsakaalit kahdella paistinlastalla vuoasta ja siirrä suurelle lautaselle.
-
Ripottele tai jauha myllystä kuivattua, murskattua chiliä päälle.
-
Tarjoile ja nauti sellaisenaan tai maistuvan liharuoan kanssa!