Juhlava Bimi®-kasvispannu

Juhlava Bimi®-kasvispannu

Tämän ruoan avulla voit sekä valmistaa kaikki kasvikset juhlapöytään kätevästi yhden pannun tekniikalla, että ujuttaa mukaan ituja kaikille aidosti maistuvalla tavalla! Tämä pienen vaivan resepti on hyödyllinen ja kätevä lisäke. Punnitse ja valmistele kasvikset etukäteen ja valmista juuri ennen tarjoilua. Valmistusaika on vain 5–6 minuuttia, jolloin kasviksista tulee meheviä ja maukkaita ilman, että ne pehmenevät liikaa.

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

5 minuuttia

Annokset

6

Ruokavaliovaatimukset

  • Vegaaninen

Metodi

  1. Pilko Bimi®-parsakaalin varret 1–2 cm palasiin. Älä pilko kukintoja. Hienonna ituja joko veitsellä tai monitoimikoneella. Hienonna minttu. Pidä kaikki nämä ainekset erillään toisistaan vielä tässä vaiheessa, sillä niitä käytetään reseptin eri vaiheissa.

  2. Kun tarjoiluaika lähestyy, kiehauta tilava pannullinen vettä, johon on lisätty hieman suolaa.

  3. Kun vesi on kiehumispisteessä, laita Bimi® pannuun. Lisää idut 90 sekunnin kuluttua. Hauduta 3 minuuttia, ja lisää sitten herneet. Odota muutama minuutti ennen kuin siivilöit veden pois.

  4. Laita kasvikset takaisin pannuun. Lisää minttu, oliiviöljy, reilu hyppysellinen suolaa ja reilusti pippuria. Sekoita ainekset, ja tarjoile heti.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa