Jouluinen Bimi®-parsakaalikuusi
Bimi®-parsakaaleista kasattu joulukuusi on helppo, nopea ja maukas lisuke aattoillalliselle, pikkujoulujen ruokatarjontaan tai muuhun joulunajan ruokailuun. Balsamicokastike sopii täydellisesti varsiparsakaalin kanssa täydentämään joulupöydän makumaailmaa.
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
- Maidoton
- Pähkinätön
- Pescovegetaarinen
- Vegaaninen
Metodi
-
Pilko tomaatit puolikkaiksi ja huuhtele Bimi®-parsakaalit.
-
Lämmitä n. 2 rkl oliiviöljyä pannulla ja lisää Bimit®.
-
Paista varsiparsakaaleja noin 4 minuuttia, lisää tomaatit ja paista toiset 4 minuuttia tai kunnes tomaatit ovat pehmenneet ja varsiparsakaalit ovat kypsyneet.
-
Asettele Bimi®-parsakaalit tarjolle joulukuusen muotoon ja ripottele tomaatteja kuusenkoristeiksi. Koristele balsamicokastikkeella, ripottele päälle hieman sormisuolaa ja tarjoile heti.