Bimi®-parsakaalia valkosipulisilla linsseillä, tillillä ja hasselpähkinöillä
Tämä resepti sopii erinomaisesti vaikkapa päivällisaterian kylkeen. Paahdettuja hasselpähkinöitä, aromikasta valkosipulia, linssejä ja herkullista höyrytettyä Bimi®-parsakaalia yhdistelevä annos on sekä herkullinen että ravinteikas!
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
4
Metodi
-
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Kumoa hasselpähkinät leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista uunissa 6–8 minuuttia. Ota uunista, kun hasselpähkinät ovat saaneet kauniin vaaleanruskean sävyn.
-
Keitä tai höyrytä Bimi®-parsakaalia noin 7 minuuttia, kunnes varret ovat kirkkaan vihreät ja hieman pehmenneet.
-
Lämmitä oliiviöljyä paistinpannulla alhaisella lämmöllä ja lisää sitten valkosipuli. Paista noin 30 sekuntia. Varo, ettei valkosipuli pääse tummenemaan. Lisää sitten linssit. Paista hellävaroen noin 4–5 minuuttia, kunnes linssit ovat lämmenneet.
-
Lisää suolaa, mustapippuria ja sitruunamehua. Lisää suurin osa tillistä ja sekoita.
-
Aseta Bimi®-parsakaalin varret lautaselle ja mausta oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää päälle linssipaistos, ranskankermaa ja hasselpähkinöitä. Viimeistele tillillä. Tarjoile heti.