Olet täällä:
Bimi®-parsakaaleista kasattu joulukuusi on helppo, nopea ja maukas lisuke aattoillalliselle, pikkujoulujen ruokatarjontaan tai muuhun joulunajan ruokailuun. Balsamicokastike sopii täydellisesti varsiparsakaalin…
Tämän ruoan avulla voit sekä valmistaa kaikki kasvikset juhlapöytään kätevästi yhden pannun tekniikalla, että ujuttaa mukaan ituja kaikille aidosti maistuvalla…
Tämä mantelilastuja, persiljaa, sitruunaa ja voita sisältävä ruoka on erityisen ihana siksi, että Bimi®-parsakaalit voi kypsentää etukäteen. Ennen tarjoilua ne…
Cacio e pepe (“juusto ja pippuri”) on roomalainen ruokalaji, johon sisältyy tyypillisesti joko spagettia, tonarellia tai pici -pastaa. Resepti on…
Näyttää siltä, että viihdyt täällä – maistuisiko toinen annos Bimi® parsakaalia?
Liity Cook Clubiin ja saat herkullisia resepti-ideoita ja kilpailuja suoraan sähköpostiisi!