Paahdetut Harissa-Bimit®

Paahdetut Harissa-Bimit®

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

25 minuuttia

Annokset

3

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka

Metodi

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Voitele vuoka. Laita Bimi®-parsakaalin varret vuokaan ja laita päälle oliiviöljyä, sormisuolaa sekä muutama pyöräytys mustapippuria myllystä.

  3. Valmista mausteseos, johon laitat oliiviöljyä, pilkotut valkosipulit, Harissa-tahnaa sekä puolikkaan sitruunan mehu. Levitä mausteseos vuokaan Bimi®-parsakaalien päälle.

  4. Pilko paprikat ja lisää ne lopuksi vuokaan.

  5. Laita vuoka uuniin 10 minuutiksi.

  6. Ota vuoka uunista ja ripottele fetaa kasvisten päälle. Laita vuoka takaisin uuniin noin 5–10 minuutiksi.

  7. Ota vuoka uunista ja nauti annoksestasi!