
Paahdetut Harissa-Bimi®
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
25 minuuttia
Annokset
3
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
Metodi
-
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
-
Voitele vuoka. Laita Bimi®-parsakaalin varret vuokaan ja laita päälle oliiviöljyä, sormisuolaa sekä muutama pyöräytys mustapippuria myllystä.
-
Valmista mausteseos, johon laitat oliiviöljyä, pilkotut valkosipulit, Harissa-tahnaa sekä puolikkaan sitruunan mehu. Levitä mausteseos vuokaan Bimi®-parsakaalien päälle.
-
Pilko paprikat ja lisää ne lopuksi vuokaan.
-
Laita vuoka uuniin 10 minuutiksi.
-
Ota vuoka uunista ja ripottele fetaa kasvisten päälle. Laita vuoka takaisin uuniin noin 5–10 minuutiksi.
-
Ota vuoka uunista ja nauti annoksestasi!