Bimi®-parsakaalia ricottajuuston, sitruunan ja parmesaanin kera
Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.
Specifications
Valmistus
5 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
- Pescovegetaarinen
Metodi
-
Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3– 4 minuuttia kunnes se on pehmennyt.
-
Raasta parmesaani lastuiksi ja revi ricotta paloiksi.
-
Asettele Bimi®-parsakaali lautasille ja kasaa päälle ricottaa. Ripottele päälle sitruunankuorta ja sitruunamehua, sekä parmesaania. Ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarjoile heti.