Korianterikanaa ja grillattua Bimi®-parsakaalia
Tämä maistuva kanaresepti yhdistää makeita ja happamia makuja juuri sopivalla tavalla.
Soijakastike, omenaviinietikka ja makea vaahterasiirappi yhdistettynä kanan rintapaloihin tekevät tästä mielenkiintoisen illallisen, joka on nopea valmistaa.
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Pähkinätön
Metodi
-
Kuumenna paistinpannu tai grilli ja paista Bimi®-parsakaalia öljyn ja merisuolan kera noin 4 minuuttia, kunnes se on pehmeää ja siinä on kauniit paistojäljet. Siirrä sivuun.
-
Sulata voi ja öljy paistinpannussa. Mausta kanan rintapalat suolalla ja mustapippurilla ja kypsennä molemmin puolin. Siirrä sivuun.
-
Lisää pannulle lisää öljyä ja paista sipuleita noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen kaada joukkoon viinietikka, vaahterasiirappi, soijakastike, sinappi ja omenamehu ja keitä, kunnes kastike kiehahtaa. Keitä kastiketta hetki kasaan.
-
Sekoita joukkoon korianteri ja lisää pannulle kanat sekä Bimi®-parsakaali. Kun ne ovat kuumenneet, siirrä annos lämpimälle lautaselle ja kaada päälle kastiketta.