Aasialainen Bimi®-parsakaalikeitto

Aasialainen Bimi®-parsakaalikeitto

Tämä Bimi®-parsakaalikeitto syntyy helposti pehmeästä kookoskermasta, maapähkinävoista ja punaisesta currytahnasta. Lisää jääkaapista tähteeksi jääneet riisit ja voilá!

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka

Metodi

  1. Mittaa kaikki liemen ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla noin 10 minuuttia. Jos haluat liemeen tulisuutta, pilko mukaan puolikas punainen keskivahva chili.

  2. Leikkaa Bimi ®-parsakaalit pariin osaan. Pilko muut kasvikset suupalan kokoisiksi paloiksi esimerkiksi porkkanat ohuiksi tikuiksi tai paprika suikaleiksi.

  3. Lisää kasvikset kiehuvaan liemeen ja keitä pari minuuttia. Kasvikset saavat jäädä rakenteeltaan napakoiksi.

  4. Esivalmistele lisukkeet. Kypsennä tarvittaessa nuudelit, hienonna yrtit ja chili, jos käytät. Leikkaa limetti tai sitruuna lohkoiksi ja paahda tarvittaessa pähkinät kuumalla, kuivalla pannulla.

  5. Kokoa annokset. Annostele suurten keittokulhojen pohjalle keitettyjä nuudeleita tai tähteelle jäänyttä riisiä. Kauho päälle reilusti höyryävän kuumaa lientä. Lisää pinnalle rapeaksi paistettuja tofukuutioita tai muuta mieleistäsi kypsää kasviproteiinivalmistetta, tuoreita yrttejä, ituja tai esimerkiksi versoseosta, pähkinöitä sekä halutessasi tuoretta, hienonnettua chiliä. Purista päälle hieman limetin- tai sitruunanmehua.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa