
BimiⓇ-parsakaali-porkkana-fetapiirakka
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
35 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
Metodi
-
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
-
Painele valmistaikina vuokaan.
-
Mittaa kulhoon 2,5 dl sipuliruokakermaa ja lisää siihen ripaus pippuria. Lisää kulhoon kolme kananmunaa ja emmentaljuusto. Sekoita varovasti.
-
Lisää seokseen pilkottu ½ tai kokonainen paketti feta-juustoa. Kaada seos vuokaan valmistaikinan päälle.
-
Paista piirakkaa 15 minuuttia uunin keskitasolla.
-
Kun pohja paistuu uunissa, halkaise porkkanat pitkittäin kahteen osaan ja erottele Bimi®-parsakaalin varret. Esikypsennä porkkanoita 3–4 minuuttia ja Bimi®-parsakaalia 2–3 minuuttia kattilassa.
-
Ota piirakka uunista ja asettele esikypsennetyt porkkanat ja Bimi®-parsakaalit piirakan päälle. Laita piirakka vielä 15 minuutiksi takaisin uuniin.