BimiⓇ-parsakaali-porkkana-fetapiirakka

BimiⓇ-parsakaali-porkkana-fetapiirakka

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

35 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka

Metodi

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

  2. Painele valmistaikina vuokaan.

  3. Mittaa kulhoon 2,5 dl sipuliruokakermaa ja lisää siihen ripaus pippuria. Lisää kulhoon kolme kananmunaa ja emmentaljuusto. Sekoita varovasti.

  4. Lisää seokseen pilkottu ½ tai kokonainen paketti feta-juustoa. Kaada seos vuokaan valmistaikinan päälle.

  5. Paista piirakkaa 15 minuuttia uunin keskitasolla.

  6. Kun pohja paistuu uunissa, halkaise porkkanat pitkittäin kahteen osaan ja erottele Bimi®-parsakaalin varret. Esikypsennä porkkanoita 3–4 minuuttia ja Bimi®-parsakaalia 2–3 minuuttia kattilassa.

  7. Ota piirakka uunista ja asettele esikypsennetyt porkkanat ja Bimi®-parsakaalit piirakan päälle. Laita piirakka vielä 15 minuutiksi takaisin uuniin.