
Vuohenjuustosalaatti höyrytetyllä Bimi®-parsakaalilla ja saksanpähkinöillä
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
25 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
Ravintoarvot per annos
- kcal 541
- Rasvaa 46,7 g
- Josta tyydyttyneitä 15,9 g
- Hiilihydraatteja 4,5 g
- Joista sokereita 2,8 g
- Kuitua 4,5 g
- Proteiinia 24,4 g
- Suolaa 3,4 g
Metodi
-
Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3–4 minuuttia.
-
Murskaa saksanpähkinät ja paahda niitä hetki kuivalla pannulla.
-
Siirrä pähkinät erilliseen kulhoon ja paista pekonisuikaleet rapeiksi samalla pannulla. Siirrä kypsät suikaleet talouspaperin päälle ja jäähdytä pannu.
-
Sekoita öljy, sitruunamehu ja sinappi pannulla ja mausta. Ota kastike sivuun.
-
Sekoita kastike, salaatinlehdet ja Bimi®-parsakaali keskenään, jaa salaatti kahdelle lautaselle ja asettele päälle vuohenjuusto, pekonisuikaleet ja saksanpähkinät.