Vuohenjuustosalaatti höyrytetyllä Bimi®-parsakaalilla ja saksanpähkinöillä

Vuohenjuustosalaatti höyrytetyllä Bimi®-parsakaalilla ja saksanpähkinöillä

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

25 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton

Ravintoarvot per annos

  • kcal 541
  • Rasvaa 46,7 g
  • Josta tyydyttyneitä 15,9 g
  • Hiilihydraatteja 4,5 g
  • Joista sokereita 2,8 g
  • Kuitua 4,5 g
  • Proteiinia 24,4 g
  • Suolaa 3,4 g

Metodi

  1. Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3–4 minuuttia.

  2. Murskaa saksanpähkinät ja paahda niitä hetki kuivalla pannulla.

  3. Siirrä pähkinät erilliseen kulhoon ja paista pekonisuikaleet rapeiksi samalla pannulla. Siirrä kypsät suikaleet talouspaperin päälle ja jäähdytä pannu.

  4. Sekoita öljy, sitruunamehu ja sinappi pannulla ja mausta. Ota kastike sivuun.

  5. Sekoita kastike, salaatinlehdet ja Bimi®-parsakaali keskenään, jaa salaatti kahdelle lautaselle ja asettele päälle vuohenjuusto, pekonisuikaleet ja saksanpähkinät.