Värikäs Korea-kulho

Värikäs Korea-kulho

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka
  • Maidoton
  • Pescovegetaarinen
  • Vegaaninen

Metodi

  1. Leikkaa tofukuutio pitkittäin kolmeen osaan ja painele enimmät nesteet pois. Leikkaa tofu kolmioiksi. Sekoita maissijauho, soijakastike ja pieni tilkka vettä tahnaksi ja hiero se tofun pintaan.

  2. Leikkaa kurkku ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita joukkoon tilkka öljyä sekä omenasiiderietikkaa ja anna marinoitua hetki.

  3. Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Jos teet kukkakaaliriisiä, aja kukkakaali monitoimikoneella pieneksi muruksi.

  4. Höyrytä Bimi®-parsakaali kattilassa. Paista tofut ja sienet öljyetikassa muutama minuutti per puoli.

  5. Kokoa kaikki ainekset kulhoon. Vispaa punaisen kastikkeen ainekset yhteen ja valuta annosten päälle.