
Värikäs Korea-kulho
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
15 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
- Maidoton
- Pescovegetaarinen
- Vegaaninen
Metodi
-
Leikkaa tofukuutio pitkittäin kolmeen osaan ja painele enimmät nesteet pois. Leikkaa tofu kolmioiksi. Sekoita maissijauho, soijakastike ja pieni tilkka vettä tahnaksi ja hiero se tofun pintaan.
-
Leikkaa kurkku ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita joukkoon tilkka öljyä sekä omenasiiderietikkaa ja anna marinoitua hetki.
-
Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Jos teet kukkakaaliriisiä, aja kukkakaali monitoimikoneella pieneksi muruksi.
-
Höyrytä Bimi®-parsakaali kattilassa. Paista tofut ja sienet öljyetikassa muutama minuutti per puoli.
-
Kokoa kaikki ainekset kulhoon. Vispaa punaisen kastikkeen ainekset yhteen ja valuta annosten päälle.