Misomaustetut Bimi®-parsakaalit ja tofukokkeli

Misomaustetut Bimi®-parsakaalit ja tofukokkeli

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Vegaaninen

Metodi

  1. Laita uuni kuumenemaan 200°C.

  2. Sekoita yhteen miso, öljy ja valkosipuli sekä tarvittaessa tilkka vettä. Sekoita Bimi®-parsakaalit marinadin kanssa ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

  3. Sillä välin kun parsakaalit ovat uunissa, murustele tofu käsin pieneksi muruksi. Silppua kevätsipuli. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sitten tofu ja mausteet. Paista 1–2 minuuttia. Lisää sitten pannulle kevätsipuli ja kaurakerma.

  4. Paahda leivät paistinpannulla tilkassa öljyä. Laita leipäviipaleet lautaselle ja kokoa päälle tofukokkelia ja Bimi®-parsakaalia. Koristele tuoreella basilikalla ja ripottele pinnalle vielä hieman kala namak -suolaa ennen syömistä.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa