Hiillostettua Bimi®-parsakaalia, romesco-kastiketta ja paahdettuja manteleita

Hiillostettua Bimi®-parsakaalia, romesco-kastiketta ja paahdettuja manteleita

Donal Skehanin resepti

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

5 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka
  • Pescovegetaarinen

Ravintoarvot per annos

  • kcal 474
  • Rasvaa 31.7g
  • Josta tyydyttyneitä 8.8g
  • Hiilihydraatteja 26.1g
  • Joista sokereita 6g
  • Kuitua 8.5g
  • Proteiinia 18.3g
  • Suolaa 0.9g

Metodi

  1. Laita kaikki romesco-kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnolla. Ainekset tulee sekoittaa hyvin siten, että kastikkeessa kuitenkin säilyy tekstuuri. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Kuumenna parilapannu, voitele Bimi®-parsakaalit öljyllä ja voilla ja asettele ne pannulle. Ripottele pinnalle merisuolaa ja paahda noin 4 minuuttia molemmin puolin, kunnes saat niihin kauniit paistojäljet.

  3. Kasaa hapanjuurileipien päälle ricottaa, Bimi®-parsakaalia, romesco-kastiketta ja paahdettuja manteleita. Tarjoile, kun Bimi®-parsakaali on vielä lämmintä.