
Hiillostettua Bimi®-parsakaalia, romesco-kastiketta ja paahdettuja manteleita
Donal Skehanin resepti
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
5 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
- Pescovegetaarinen
Ravintoarvot per annos
- kcal 474
- Rasvaa 31.7g
- Josta tyydyttyneitä 8.8g
- Hiilihydraatteja 26.1g
- Joista sokereita 6g
- Kuitua 8.5g
- Proteiinia 18.3g
- Suolaa 0.9g
Metodi
-
Laita kaikki romesco-kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnolla. Ainekset tulee sekoittaa hyvin siten, että kastikkeessa kuitenkin säilyy tekstuuri. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Kuumenna parilapannu, voitele Bimi®-parsakaalit öljyllä ja voilla ja asettele ne pannulle. Ripottele pinnalle merisuolaa ja paahda noin 4 minuuttia molemmin puolin, kunnes saat niihin kauniit paistojäljet.
-
Kasaa hapanjuurileipien päälle ricottaa, Bimi®-parsakaalia, romesco-kastiketta ja paahdettuja manteleita. Tarjoile, kun Bimi®-parsakaali on vielä lämmintä.